INGREDI√čNTEN

  • 400 gr klein tot middelgrote aardappeltjes. Mijn mix van aardappeltjes bevatten ook truffelaardappeltjes. Vandaar die donkere exemplaren ertussen.
  • 2 el verse rozemarijn
  • 3 tenen knoflook
  • 2-3 el olijfolie
  • ovenschaal

AAN DE SLAG

  • Oven voorverwarmen op 220 graden
  • Snijd de aardappeltjes in de lengte door en leg ze vervolgens in een ovenschaal
  • Hak de rozemarijn en knoflook fijn.
  • Strooi de rozemarijn en knoflook over de aardappeltjes
  • Doe vervolgens de olie over de aardappeltjes
  • Roer het geheel even door elkaar zodat de rozemarijn en knoflook mooi verdeeld zijn over de aardappeltjes
  • De aardappeltjes kunnen nu de oven in voor circa 35-40 minuten, vergeet halverwege niet even de aardappeltjes om te roeren.
  • Als de aardappeltjes klaar zijn strooi je een snufje zeezout over de aardappels. Met de nadruk op snufje! We krijgen dagelijks eerder teveel dan te weinig zout binnen.
  • Serveer meteen.

Heerlijk als bijgerecht, eet smakelijk!