Skip to main content

Personal Coaching

Kies het advies dat bij jou past...

Word de beste versie van jezelf!

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf ....

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Samen aan de slag

Blijvend resultaat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Afvallen is iets persoonlijks. Iedereen doorloopt daarin zijn of haar eigen proces. Dat is mooi en dat is ook goed. Elke persoon is uniek en heeft zijn of haar eigen ritme. Ook als het gaat om gewichtsverlies.

Mijn advies is daarom persoonlijk en toegesneden op jouw situatie. Zodat je zonder al teveel moeite een gezonde leefstijl ontwikkelt waarin ook ruimte is voor minder gezonde keuzes.

Je leest het goed. Je mag alles eten je moet alleen even weten hoe en in welke verhoudingen. Zodat je jouw gewenste resultaat behaalt én ook alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond en energiek leven. Waardoor jij je alleen nog hoeft te focussen op de dingen die er toe doen en de mensen om je heen. Gun jezelf deze nieuwe start!

Kies het advies dat bij jou past...

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Lekker in je Vel !

Wil je afvallen met blijvend resultaat dan is het personal coachingstraject ‘Lekker in je vel!’ de ideale keuze voor jou. ‘Lekker in je vel!’ geeft jou een hele goede start voor de rest van je leven. We gaan 12 weken met elkaar aan de slag, waarin we elkaar om de week zien.

Je krijgt inzicht in gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Zodat je gaat ervaren dat je gewoon alles mag eten en daarbij ook afvalt. En eenmaal op gewicht je ook niet meer aankomt. Je moet alleen even weten hoe en in welke verhoudingen.

Blij in je Lijf !

Afvallen met het personal coaching traject ‘Blij in je Lijf !’ geeft ons meer tijd om gewoontes die een gezonde leefstijl in de weg staan effectief aan te pakken.

Je krijgt inzicht in je valkuilen. Zodat je deze voortaan het hoofd kunt bieden. Want wist je dat het afleren of veranderen van een gewoonte gemiddeld 6 maanden in beslag neemt! Best hardnekkig dus. Daarom gaan we 6 maanden met elkaar aan de slag en zien elkaar om de week.

Het personal coaching traject ‘Blij in je Lijf !’ geeft jou een mooie stok achter de deur om dit aan te pakken. Zodat jij weer geniet van het leven & de mensen om je heen én van lekker eten zonder dit terug te zien in jouw kledingmaat. Hoe fijn is dat!

Inzicht geeft energie en ruimte in je hoofd voor de dingen die er toe doen. Kortom, je krijgt een relaxte relatie met eten. Hoe fijn is dat!

Los Consult

Wil je niet vastzitten aan een Personal Coaching traject en heb je behoefte aan een eenmalig algemeen voedingsadvies. Dan kan dat ook. Je hebt de keuze uit verschillende consulten. Net wat bij jou past of waar je behoefte aan hebt.

“Ik was benieuwd waar ik stond. Een lichaamsmeting en een uitgebreid advies gaven mij het antwoord. Ook blij met het praktische advies wat ik kreeg. Echt een aanrader”

MiekeBilthoven

“Ik twijfelde in het begin tussen 3 of 6 maanden. Ik ben blij dat ik voor 6 maanden ben gegaan. Het heeft voor mij zoveel veranderd. Ik sta een stuk relaxter in het leven én ben niet constant met mijn gewicht bezig. Heerlijk!”

LoesUtrecht

“Je hebt me zo verder geholpen. Jaren geploeterd met diëten die me uiteindelijk niet verder hielpen. Ik begrijp nu wat voor mij werkt en wat niet. Nooit meer op dieet! Ik kan gewoon weer genieten. Bedankt!”

ElkeDe Bilt

“Na mijn zwangerschap had ik moeite om terug op mijn oude gewicht te komen. Jouw advies heeft me echt geholpen. En het kostte me niet eens zoveel moeite. Kan nu volop genieten van de kleine. Heel fijn!”

MarianneDe Bilt

“Ik vind het heel relaxed dat ik een los consult kan afnemen. Ben gewoon niet van trajecten. Heb gekozen voor een uitgebreid consult en blij met het advies. Ga ermee aan de slag. Mocht ik in de toekomst nog vragen hebben. Kom ik zeker terug”

CarienDe Bilt

“Ik heb Machteld als een enthousiaste vrouw leren kennen. Met passie voor haar vak. Die 6 maanden heb ik ervaren als een fijne stok achter de deur. Heb enorm veel geleerd en diëten dat doe ik niet meer!"

BabetteUtrecht

Het geheim van een slank & gezond leven

Zit in jouw dagelijkse routine

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Samen Slank!

7 weken

✓ Groepscursus
✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ 7 lessen (45 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf...

Word de beste versie van jezelf!

  • Je zit lekkerder in je vel
  • Je voelt je zelfverzekerder
  • Je kleding valt mooi om je lichaam
  • Je bent energieker en meer opgewekt
  • Je hebt een mooie en stralende huid
  • Shoppen is weer een feest! Je koopt alleen wat je écht leuk vindt
  • Je bent meer relaxed. Je hebt ruimte in je hoofd
  • Je geniet van een feestje, verjaardag of etentje zonder schuldgevoel

Gewoon doen!

Gun jezelf een slank en energiek leven!

Ja ik wil graag vrijblijvend contact!