Skip to main content
Goed dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezondere versie van jezelf !

Dank voor je interesse in Voedingsadvies Utrecht Groepscursus Samen Slank!
Ik mail je spoedig de bevestigingsmail, zodat je verzekerd bent van een plek.

Groeten, Machteld

telefoon gesprek om een afspraak te maken
Machteld - Voedingsadvies Utrecht

“Na mijn zwangerschap had ik moeite om terug op mijn oude gewicht te komen. 'Samen slank' was echt een uitkomst. Machteld is een fijne coach en het enthousiasme van medecursisten heeft echt geholpen. En het kost me niet eens zoveel moeite. Geniet nu volop van de kleine. Heel fijn!”

HesterBilthoven

“Jaren in mijn eentje geploeterd met diëten die me uiteindelijk niet verder hielpen. 'Samen Slank' heeft me echt geholpen. Begrijp nu wat wel en niet voor mij werkt. En een groep maakt het ook gezelliger. Aanrader dus!"

KatinkaUtrecht

"Geen seconde spijt van Samen Slank door de Overgang. Ik merkte dat is eerder aankwam dan afviel toen ik in de overgang kwam. Een vriendin wees me op de groepscursus van Machteld. Ik heb alles weer onder controle en kan gewoon genieten. Heel fijn, dank!"

Judith

“8 kilo afgevallen en nog steeds eraf! Heerlijk! Machteld is een enthousiaste coach. De informatie is duidelijk en praktisch. Afvallen met een groep werkte voor mij heel goed. Die 7 weken waren voor mij een goede stok achter de deur. Bedankt!"

KimDe Bilt

“In mijn eentje lukte het gewoon niet. En met een groep leek het me ook gezelliger. Ik heb er geen moment spijt van. Machteld is een fijne vrouw, ben inmiddels 10 kilo kwijt en voel me weer energiek. Super!"

WouterUtrecht

"Samen Slank door de Overgang heeft me echt geholpen. Is was mijn balans echt even kwijt toen ik in de overgang kwam. Inmiddels weer helemaal in balans en 8 kilo kwijt! Zo blij, bedankt!"

Karin