Skip to main content

Lekker in je vel!

Gezonde aandacht voor jezelf

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Samen aan de slag

Blijvend resultaat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Afvallen is iets persoonlijks. Elke vrouw doorloopt daarin haar eigen proces. Dat is mooi en dat is ook goed. Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen ritme. Ook als het gaat om gewichtsverlies.

Mijn advies is daarom persoonlijk en toegesneden op jouw situatie. Zodat je zonder al te veel moeite een gezonde leefstijl ontwikkelt waarin ook ruimte is voor minder gezonde keuzes. Je leest het goed. Je mag alles eten.

Wat ik je leer is om in de juiste verhoudingen te eten. Zodat je jouw gewenste resultaat behaalt én alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond en energiek leven.

Twijfel niet langer en gun jezelf deze nieuwe start. Zodat je weer kunt genieten van de dingen die er toe doen in het leven en de mensen om je heen. Gewoon doen!

Lekker in je vel!

Dit programma geeft je een goede start voor de rest van je leven. Je gaat ervaren dat je gewoon alles mag eten en daarbij ook afvalt. Zodat eenmaal op gewicht je niet meer aankomt. Je moet alleen even weten hoe en in welke verhoudingen. In deze 12 weken zien we elkaar tijdens 6 consulten in mijn praktijk.

Voor wie? Geniet je van het leven maar wil je dit niet terugzien in je kledingmaat. Dan is mijn persoonlijke programma van 12 weken een goede start. Samen gaan we aan de slag. Jij gaat afvallen en ik coach je naar een gezonde leefstijl. Je krijgt inzicht in je voedingspatroon en huidige leefstijl. Je ontdekt wat je dagelijks aan voeding (=energie) nodig hebt en hoe je omgaat met verleidingen. Met als resultaat een slanker en energieker leven!

Advies vergoed door verzekeraar. Voedingsadvies Utrecht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Wist je dat een groot aantal zorgverzekeraars de consulten van de BGN-gewichtsconsulenten (gedeeltelijk) vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Altijd goed om even te checken bij jouw zorgverzekeraar!

Hoe ziet dit advies eruit?

 • Kennismakingsgesprek (55 min.)
 • Anamnese
 • Analyse consumptiedagboek
 • Lichaamsmeting bij elk consult
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Boodschappenlijst
 • Voorbeeld recepten
 • 5 vervolgconsulten (40 min. p.c.)

Prijs EUR 299,- 

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf...

neem vrijblijvend contact op

Tijdens deze 12 weken zien we elkaar 6x zien. We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek houd jij 5 dagen bij wat jij die dag eet, in een consumptiedagboek. Ik ga met deze informatie aan de slag.

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we o.a. je wensen, je anamnese en je wat mij opvalt in consumptiedagboek. Dit is de basis van jouw advies. Hierna volgen nog 5 vervolgconsulten.

Elk vervolgconsult starten we met een lichaamsmeting, vervolgens bespreken we jouw bevindingen, beantwoord ik jouw vragen en geef ik je tips en advies over voeding, beweging en gewoontes.

Afvallen is persoonlijk

"Kies het advies dat bij jou past..."

Samen Slank!

7 weken

✓ Groepscursus
✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ 7 lessen (45 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

“Je hebt me zo verder geholpen. Jaren geploeterd met diëten die me uiteindelijk niet verder hielpen. Ik begrijp nu wat voor mij werkt en wat niet. Nooit meer op dieet! Ik kan gewoon weer genieten. Bedankt!”

MirjamDe Bilt

“Machteld neemt je bij de hand. Ze is praktisch en duidelijk in haar uitleg. Dat werkte heel goed voor mij. Inmiddels 12 kilo kwijt en heel blij. Klaar met diëten dit is mijn oplossing”

HesterHilversum

“Ik twijfelde best over die 3 maanden. Maar die had ik achteraf echt nodig. Machteld geeft je inzicht en praktische adviezen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk."

BenUtrecht

“Na mijn zwangerschap had ik moeite om terug op mijn oude gewicht te komen. Jouw advies heeft me echt geholpen. En het kostte me niet eens zoveel moeite. Kan nu volop genieten van de kleine. Heel fijn!”

MarianneMaarssen

“Ik kan gewoon weer genieten zoals vroeger. En eet gewoon weer brood. Wie had dat kunnen denken. In voel me goed en energiek. Mijn focus op eten is ook een stuk minder. Bedankt!"

BabetteUtrecht

“Deze stok achter de deur had ik nodig. Altijd zelf geprobeerd maar zonder blijvend resultaat. Blij dat ik deze stap heb genomen. 10 kilo kwijt, heel blij! Kan weer aan wat ik wil"

WouterUtrecht

Gewoon doen!

Gun jezelf een slank en energiek leven!

neem vrijblijvend contact op

Word de beste versie van jezelf!

 • Je zit lekkerder in je vel
 • Je voelt je zelfverzekerder
 • Je kleding valt mooi om je lichaam
 • Je bent energieker en meer opgewekt
 • Je hebt een mooie en stralende huid
 • Shoppen is weer een feest! Je koopt alleen wat je écht leuk vindt
 • Je bent meer relaxed. Je hebt ruimte in je hoofd
 • Je geniet van een feestje, verjaardag of etentje zonder schuldgevoel