Skip to main content

Lekker in je vel!

Afvallen in 12 wkn met hulp van afvalcoach

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf ....

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Samen aan de slag

Blijvend resultaat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Afvalcoach

Wil je gezond afvallen en daarbij kort begeleid worden? Dan is mijn coachingstraject ‘Lekker in je Vel!‘ de juiste keuze voor jou. Want met mijn coachingstraject ‘Lekker in je Vel!’ ga je in 12 wkn gezond afvallen. Tijdens dit traject ben ik jouw afvalcoach en begeleid ik je bij het behalen van jouw streefgewicht. Zodat je op een gezonde manier afvalt en eenmaal op gewicht, dit ook behoudt.

Hoe fijn is het om tijdens jouw afvaltraject begeleid te worden. Als afvalcoach ben ik jouw prettige stok achter de deur. Zodat jij je streefgewicht bereikt en ook gaat ervaren dat de kilo’s er af blijven!

Persoonlijk advies

Mijn advies is persoonlijk en toegesneden op jouw situatie. Zodat je zonder al te veel moeite een gezonde leefstijl ontwikkelt waarin ook ruimte is voor minder gezonde keuzes. Je leest het goed… met ‘Lekker in je Vel!’ val je gezond af én mag je alles eten.

Wat ik je leer is om in de juiste verhoudingen te eten. Zodat je jouw gewenste resultaat behaalt én alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond en energiek leven.

Twijfel niet langer en gun jezelf deze nieuwe start. Zodat je weer kunt genieten van de dingen die er toe doen in het leven en de mensen om je heen. Gewoon doen!

Lekker in je Vel. Afvallen in 12 wkn. Deze vrouw valt af met hulp van afvalcoach. Begeleid afvallen waardoor zij gezonde keuzes maakt

Lekker in je vel!

Mijn programma ‘Lekker in je Vel!’ geeft je een goede start voor de rest van je leven. Je gaat ervaren dat je gewoon alles mag eten en daarbij ook afvalt. Zodat eenmaal op gewicht je niet meer aankomt. Je moet alleen even weten hoe en in welke verhoudingen. In deze 12 weken zien we elkaar tijdens 6 consulten in mijn praktijk.

Voor wie...

Geniet je van het leven maar wil je dit niet terugzien in je kledingmaat. Dan is mijn persoonlijke programma ‘Lekker in je Vel!’ een goede start. We gaan 12 weken aan de slag.

Je krijgt inzicht in je voedingspatroon en huidige leefstijl. Hierdoor begrijp je wat je dagelijks aan voeding (=energie) nodig hebt en leer je omgaan met verleidingen. Met als resultaat een slanker én energieker leven!

Vaak vergoed!

Voedingsadvies Utrecht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Wist je dat een groot aantal zorgverzekeraars de consulten van de BGN-gewichtsconsulenten (gedeeltelijk) vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Altijd goed om even te checken bij jouw zorgverzekeraar!

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf...

Meer tijd nodig? Afvallen in 6 mnd kan ook!

Wat kun je verwachten...

Het coachingstraject ‘Lekker in je Vel!’ duurt 12 weken, waarin wij elkaar 6x zien. We gaan meteen lekker aan de slag.  Als voorbereiding voor ons eerste consult houd je vijf dagen een consumptiedagboek bij en vul je een intake vragenlijst in. Met deze informatie ga ik aan de slag en maak ik een analyse van jouw eet- en leefpatroon. Dit bespreken we uitgebreid als we elkaar de eerste keer zien. Waardoor jij meteen inzicht krijgt in wat je nu al goed doet en waar je verbeteringen kunt maken.

Het eetplan...

Na dit eerste consult maak ik een eetplan voor jou en daar ga jij mee aan de slag. Dit eetplan geeft jou inzicht in wat jij aan energie (= eten)  nodig hebt op een dag en hoe je hier invulling aan geeft. En dat is zo fijn aan jouw eetplan, je maakt zelf keuzes! Het is dus geen stapeltje dagmenu’s waarin jij zelf geen keuzes maakt, maar een eetplan wat je hele leven meegaat. Hoe fijn is dat!

Het consult...

Elk consult starten we met een lichaamsmeting en bespreken we deze resultaten en jouw bevindingen. Ik geef je tips en advies over gezonde voeding, beweging en (on)gezonde gewoontes. Daarnaast gaan we dieper in op onderwerpen die voor jou van belang zijn zoals gezonde voeding, inzicht & het effect van bewegen, hoe om te gaan met verleidingen & sociale druk, etiketten lezen, invloed van ons oerbrein, invloed van de overgang op ons gewicht, plantaardig eetpatroon etc. Net waar jij behoefte aan hebt!

Geen gedoe..

Wil je serieus met een gezonde leefstijl aan de slag. Dan is dit de ideale keuze voor jou. Samen gaan we aan de slag en jij gaat afvallen zonder gedoe! Geen gedoe omdat je je boodschappen gewoon bij de supermarkt haalt en je partner en/of gezin gezellig mee-eet. Mijn eetplan is makkelijk toe te passen in jouw dagelijkse routine. Waardoor jij zonder veel moeite gaat afvallen. Ik ben jouw afvalcoach en ook een prettige stok achter de deur. Gun jezelf deze stap naar een slank & energiek leven!

Lekker in je Vel!

in het kort...

  Startconsult (55 min.)

  Anamnese

  Analyse consumptiedagboek

  Lichaamsmeting bij elk consult

  Persoonlijk eetplan

✓  Persoonlijk advies

✓  Powerdocument & Inspiratiedoc’s

   Boodschappenlijst

✓  Voorbeeld recepten

  5 vervolgconsulten (40 min. p.c.)

Prijs EUR 315,- 

Afvallen is persoonlijk

"Kies het advies dat bij jou past..."

Samen Slank

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Samen Slank Overgang

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

“Je hebt me zo verder geholpen. Jaren geploeterd met diëten die me uiteindelijk niet verder hielpen. Ik begrijp nu wat voor mij werkt en wat niet. Nooit meer op dieet! Ik kan gewoon weer genieten. Bedankt!”

MirjamDe Bilt

“Machteld neemt je bij de hand. Ze is praktisch en duidelijk in haar uitleg. Dat werkte heel goed voor mij. Inmiddels 12 kilo kwijt en heel blij. Klaar met diëten dit is mijn oplossing”

HesterBilthoven

“Ik twijfelde best over die 3 maanden. Maar die had ik achteraf echt nodig. Machteld geeft je inzicht en praktische adviezen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk."

BenUtrecht

“Na mijn zwangerschap had ik moeite om terug op mijn oude gewicht te komen. Jouw advies heeft me echt geholpen. En het kostte me niet eens zoveel moeite. Kan nu volop genieten van de kleine. Heel fijn!”

MarianneMaarssen

“Ik kan gewoon weer genieten zoals vroeger. En eet gewoon weer brood. Wie had dat kunnen denken. In voel me goed en energiek. Mijn focus op eten is ook een stuk minder. Bedankt!"

BabetteDe Bilt

“Deze stok achter de deur had ik nodig. Altijd zelf geprobeerd maar zonder blijvend resultaat. Blij dat ik deze stap heb genomen. 10 kilo kwijt, heel blij! Kan weer aan wat ik wil"

WouterUtrecht

Word de beste versie van jezelf!

  • Je zit lekkerder in je vel..
  • Ook je kleding valt weer mooi om je lichaam
  • Voel je energieker en meer opgewekt
  • Shoppen is weer een feest! Alles past!
  • Ervaar een gezonde relatie met eten..
  • Genieten zonder schuldgevoel!