Skip to main content

Persoonlijk Advies

Gezonde aandacht voor jezelf...

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf ....

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Personal coach

Blijvend resultaat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Persoonlijk Advies

Afvallen is persoonlijk, maar hoef je niet alleen te doen. Als jouw voedingscoach help ik je daar graag bij. Want elk persoon is uniek en heeft zijn of haar eigen ritme. Ook als het gaat om gewichtsverlies.

En als je van alles geprobeerd hebt zonder het gewenste resultaat. Dan is het fijn als je iemand je begeleidt met persoonlijk advies. Daarom heb je bij Voedingsadvies Utrecht de keuze uit diverse persoonlijk adviestrajecten. Net wat bij jou past!

Mijn advies is persoonlijk en toegesneden op jouw situatie. Als jouw voedingscoach geef ik je inzicht in gezonde voeding en wat voor jou werkt.

Zodat jij zonder al te veel moeite een gezonde leefstijl ontwikkelt waarin ook ruimte is voor minder gezonde keuzes. Waardoor jij afvalt én ook slank blijft! Want afvallen is niet het weglaten van bepaalde voedingsstoffen maar gezonde keuzes maken. En daar help ik je bij met mijn persoonlijk voedingsadvies.

Je mag alles eten!

Je leest het goed. Je mag alles eten je moet alleen weten hoe en in welke verhoudingen. Zodat je jouw gewenste resultaat behaalt én ook alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond en energiek leven.

Want met mijn persoonlijk advies focus jij je alleen nog maar op de dingen die ertoe doen & de mensen om je heen. Gun jezelf deze nieuwe start en ga aan de slag met Voedingsadvies Utrecht als jouw persoonlijke voedingscoach!

Afvallen zonder gedoe...

  • Boodschappen haal je gewoon bij de supermarkt
  • Je partner en/of gezin eten gezellig mee
  • Mijn eetplan is makkelijk toe te passen in jouw dagelijkse routine én gaat een hele leven mee! Yes!
  • Je krijgt een boodschappenlijst om mee te starten

Kies het advies dat bij jou past...

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Lekker in je Vel!

Afvallen in 12 wkn

Als je wilt afvallen met blijvend resultaat, dan is het persoonlijk adviestraject ‘Lekker in je vel!’ de ideale keuze voor jou. ‘Lekker in je vel!’ duurt 12 weken en geeft jou een hele goede start voor de rest van je leven. In deze 12 weken ben ik jouw afvalcoach en zien we elkaar om de week.

Je krijgt van mij een persoonlijk eetplan waar binnen je zelf keuzes maakt. Daarnaast krijg je inzicht in gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Zodat je gaat ervaren dat je gewoon alles mag eten en daarbij ook afvalt. En eenmaal op gewicht je ook niet meer aankomt. Je moet alleen even weten hoe en in welke verhoudingen.

Blij in je Lijf!

Afvallen in 6 mnd

Afvallen met het persoonlijk adviestraject ‘Blij in je Lijf !’ geeft ons meer tijd om gewoontes die een gezonde leefstijl in de weg staan effectief aan te pakken.

Je krijgt inzicht in je valkuilen. Zodat je deze voortaan het hoofd kunt bieden. Want wist je dat het afleren of veranderen van een gewoonte gemiddeld 6 maanden in beslag neemt! Best hardnekkig dus. Daarom gaan we 6 maanden met elkaar aan de slag en zien we elkaar om de week.

Persoonlijk advies voedingscoach afvallen

Stok achter de deur..

Welk persoonlijk adviestraject je ook kies om af te vallen. Beiden bieden jou een fijne stok achter de deur. Zodat jij weer geniet van het leven & de mensen om je heen én van lekker eten zonder dit terug te zien in jouw kledingmaat. Gun jezelf deze stap.

Inzicht geeft energie en ruimte in je hoofd voor de dingen die er toe doen. Kortom, je krijgt een relaxte relatie met eten. Hoe fijn is dat!

Los Consult

Wil je niet vastzitten aan een Persoonlijk Adviestraject of heb je behoefte aan een eenmalig algemeen voedingsadvies. Dan kan dat ook. Je hebt de keuze uit verschillende consulten. Net wat bij jou past of waar jij behoefte aan hebt!

Het geheim van een slank & gezond leven

Zit in jouw dagelijkse routine

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Samen Slank

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Samen Slank Overgang

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

“Ik was benieuwd waar ik stond. Een lichaamsmeting en een uitgebreid advies gaven mij het antwoord. Ook blij met het praktische advies wat ik kreeg. Echt een aanrader”

MiekeBilthoven

“Ik twijfelde in het begin tussen 3 of 6 maanden. Ik ben blij dat ik voor 6 maanden ben gegaan. Het heeft voor mij zoveel veranderd. Ik sta een stuk relaxter in het leven én ben niet constant met mijn gewicht bezig. Heerlijk!”

LoesUtrecht

“Je hebt me zo verder geholpen. Jaren geploeterd met diëten die me uiteindelijk niet verder hielpen. Ik begrijp nu wat voor mij werkt en wat niet. Nooit meer op dieet! Ik kan gewoon weer genieten. Bedankt!”

ElkeDe Bilt

“Na mijn zwangerschap had ik moeite om terug op mijn oude gewicht te komen. Jouw advies heeft me echt geholpen. En het kostte me niet eens zoveel moeite. Kan nu volop genieten van de kleine. Heel fijn!”

MarianneDe Bilt

“Ik vind het heel relaxed dat ik een los consult kan afnemen. Ben gewoon niet van trajecten. Heb gekozen voor een uitgebreid consult en blij met het advies. Ga ermee aan de slag. Mocht ik in de toekomst nog vragen hebben. Kom ik zeker terug”

CarienZeist

“Ik heb Machteld als een enthousiaste vrouw leren kennen. Met passie voor haar vak. Die 6 maanden heb ik ervaren als een fijne stok achter de deur. Heb enorm veel geleerd en diëten dat doe ik niet meer!"

BabetteUtrecht

Geen dieet maar gezonde aandacht voor jezelf..

Word de beste versie van jezelf!

  • Je zit lekker in je vel..
  • Ook je kleding valt weer mooi om je lichaam
  • Voel je energieker en meer opgewekt
  • Shoppen is weer een feest! Alles past!
  • Ervaar een gezonde relatie met eten..
  • Genieten zonder schuldgevoel!
Dame die met hulp van personal coach van Voedingsadvies utrecht is afgevallen

Gewoon doen!

Gun jezelf een slank en energiek leven..

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!