Skip to main content

Samen Slank!

Groepscursus

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf ....

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Personal coach

Blijvend resultaat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Afvallen met de support van medecursisten

Afvallen is iets persoonlijks maar gaat vaak makkelijker als je het samen in groepsverband doet. Samen afvallen met de support van medecursisten, inspireert en motiveert enorm. Zodat je er niet alleen voor staat. Naast de kennis die je opdoet over een gezonde leefstijl en voeding, leer je ook van elkaars ervaring, valkuilen en tips. En zoals beloofd je mag gewoon alles eten wat je wilt, je weet alleen nu ook hoe en in welke verhoudingen. Aan het einde van de cursus zit je lekker in je vel en valt je kleding weer mooi om je lichaam. En niet voor heel even, maar voor altijd! Hoe fijn is dat!

Samen Slank!

De groepscursus is een fijne stok achter de deur. Samen met andere deelnemers kom je wekelijks bij elkaar en krijg je stapsgewijs inzicht in een gezonde leefstijl waarbij de focus ligt op voeding. Je ontdekt wat je dagelijks aan voeding (=energie) nodig hebt en hoe je omgaat met verleidingen. Met als resultaat een gezonde relatie met voeding en een slanker en energieker leven! Ontdek zelf wat je in 7 weken kunt bereiken.

Voor wie? Doe jij de dingen graag samen. Dan is deze groepscursus de oplossing voor jou. Leer van elkaars ervaringen, valkuilen en tips. Geef je alleen op of kom samen met je zus, vriendin, moeder, partner of buurvrouw.

Hoe ziet dit advies eruit?

 • 7 lessen (60 min.)
 • Lichaamsmeting; les 1 & 7
 • Wekelijks wegen (discreet)
 • Globale analyse consumptiedagboek
 • Eetplan
 • Boodschappenlijst
 • Powerdocument ter inspiratie
 • Toegang tot gezonde recepten
 • Envelopmap, meetlint, pen
 • Gratis 3e lichaamsmeting; 1 maand na laatste les (10 min)

Prijs EUR 235,-

Inschrijven..

De groepscursus bestaat uit 7 lessen. Tijdens deze lessen krijg je inzicht in een gezonde leefstijl met de nadruk op gezonde voeding. We gaan het hebben over de basis van gezonde voeding, leefstijl, de rol van bewegen, de invloed van ons brein, omgaan met verleidingen, valkuilen, het veranderen van gewoontes.

Vaak heb je niet eens door dat bepaalde gewoontes een gezond en slank leven in de weg staan. Een kleine verandering kan het verschil al maken. Zodat je ervaart wat wel en niet voor jou werkt.

Je krijgt een voedingsplan waar je thuis mee aan de slag gaat. Je gaat gewoon eten zonder fratsen of ingewikkelde ingrediënten, allemaal te koop bij de plaatselijke supermarkt. En na die 7 weken krijg je van mij een gratis lichaamsmeting ter waarde van EUR 15,95. Deze meting doen we een maand na jouw laatste les in mijn praktijk op een moment dat het jou uitkomt. Zodat jij ook na Samen Slank jouw focus vasthoudt en nog even een fijne stok achter de deur hebt. Hoe fijn is dat! Maak in 7 weken het verschil. Twijfel niet, gewoon doen!

Samen Slank!

Maandag 27 mei - aanvang 20:45 uur

Inschrijven..

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf...

Word de beste versie van jezelf!

 • Je zit lekkerder in je vel
 • Je kleding valt mooi om je lichaam
 • Je bent energieker en meer opgewekt
 • Je hebt een mooie en stralende huid
 • Shoppen is weer een feest! Alles past!
 • Je bent meer relaxed
 • Je geniet zonder schuldgevoel!

Kies het advies dat bij jou past...

Samen Slank

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Samen Slank Overgang

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

“Na mijn zwangerschap had ik moeite om terug op mijn oude gewicht te komen. 'Samen slank' was echt een uitkomst. Machteld is een fijne coach en het enthousiasme van medecursisten heeft echt geholpen. En het kost me niet eens zoveel moeite. Geniet nu volop van de kleine. Heel fijn!”

HesterBilthoven

“Jaren in mijn eentje geploeterd met diëten die me uiteindelijk niet verder hielpen. 'Samen Slank' heeft me echt geholpen. Begrijp nu wat wel en niet voor mij werkt. En een groep maakt het ook gezelliger. Aanrader dus!"

KatinkaUtrecht

"Geen seconde spijt van Samen Slank door de Overgang. Ik merkte dat is eerder aankwam dan afviel toen ik in de overgang kwam. Een vriendin wees me op de groepscursus van Machteld. Ik heb alles weer onder controle en kan gewoon genieten. Heel fijn, dank!"

Judith

“8 kilo afgevallen en nog steeds eraf! Heerlijk! Machteld is een enthousiaste coach. De informatie is duidelijk en praktisch. Afvallen met een groep werkte voor mij heel goed. Die 7 weken waren voor mij een goede stok achter de deur. Bedankt!"

KimDe Bilt

“In mijn eentje lukte het gewoon niet. En met een groep leek het me ook gezelliger. Ik heb er geen moment spijt van. Machteld is een fijne vrouw, ben inmiddels 10 kilo kwijt en voel me weer energiek. Super!"

WouterUtrecht

"Samen Slank door de Overgang heeft me echt geholpen. Is was mijn balans echt even kwijt toen ik in de overgang kwam. Inmiddels weer helemaal in balans en 8 kilo kwijt! Zo blij, bedankt!"

Karin

Gun jezelf deze stap...

Ontdek hoe 7 weken het verschil maken. Voor altijd!

Aanmelden Samen Slank!