Skip to main content

Blij in je lijf!

Gun jezelf een slank & energiek leven

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf ....

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Samen aan de slag

Blijvend resultaat!

In 6mnd naar een slank leven!

Afvallen gaat niet altijd vanzelf. Door de jaren heen kun je ongemerkt ongezonde gewoontes ontwikkelen. Die zonder dat je het doorhebt jouw gewenste gewichtsverlies in de weg staan. Waardoor je je niet blij in je lijf voelt. Deze gewoontes kunnen variëren van eenvoudige dingen zoals het regelmatig eten van snacks tot complexere patronen zoals emotioneel eten of het overslaan van maaltijden. Hulp bij afvallen door een afvalcoach kan dan het verschil maken.

Het veranderen van een ongezonde gewoonte in een gezonde gewoonte kan wel 6 maanden in beslag nemen. Omdat het zo diep ingesleten zit in je systeem & routines. Mijn advies is persoonlijk en toegesneden op jouw situatie. Zodat je met een beetje hulp afvalt en zonder al te veel moeite een gezonde leefstijl ontwikkelt waarin ook ruimte is voor minder gezonde keuzes. Je leest het goed… je mag alles eten.

Persoonlijk Advies…

Lukt het niet om duurzaam af te vallen of slank te blijven en heb je inmiddels alles wel geprobeerd. Dan kan hulp bij afvallen door een afvalcoach maakt het verschil. Ga samen met mij aan de slag. Als jouw afvalcoach help ik je bij jouw gewichtsverlies. Ik ben jouw coach en stok achter de deur. Zodat je je weer wel blij in je lijf voelt

Mijn advies is persoonlijk. Wat ik je leer is om in de juiste verhoudingen te eten en je bewust te maken wat jouw valkuilen zijn.  Zodat je jouw gewenste gewichtsverlies behaalt én alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond en energiek leven. Wat resulteert in een gezonde relatie met eten. Ga voor hulp bij afvallen zonder veel gedoe! Geen gedoe omdat je je boodschappen gewoon bij de supermarkt haalt en je partner of gezin gezellig mee-eet. Mijn eetplan makkelijk toe te passen is in jouw dagelijkse routine. Hoe fijn is dat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Blij in je lijf!

Met ‘Blij in je Lijf!’ creëer je een basis voor de rest van je leven. Je krijgt een relaxte relatie met eten. En ervaart dat genieten van het leven én een slank lichaam heel goed samengaan. Je moet alleen even weten hoe dit voor jou werkt. In deze 6 maanden gaan we samen aan de slag en zien we elkaar tijdens 12 consulten in mijn praktijk.

Voor wie...

Voor wie? Dit advies is ideaal als je jezelf de tijd gunt om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. En het fijn vindt om een stok achter de deur te hebben. Je ontwikkelt een relaxte relatie met eten. Een leven lang. Zodat je geniet van het leven en niet constant met je gewicht bezig bent.

Vaak vergoed!

Voedingsadvies Utrecht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Daardoor weet je zeker dat mijn advies gebaseerd is op de uitgangspunten van de Richtlijnen Goede Voeding, de voedingsnormen & beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. En daarnaast vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars  de consulten van een BGN gewichtsconsulent gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering! Altijd goed om dit even te checken bij jouw zorgverzekeraar.

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf...

6 maanden te lang? Afvallen in 12 wkn kan ook!

Wat kun je verwachten...

Het coachingstraject ‘Blij in je lijf!’ duurt 6 maanden, waarin we elkaar 12x zien. We gaan meteen lekker aan de slag. Als voorbereiding voor ons eerste consult houd je vijf dagen een consumptiedagboek bij en vul je een intake vragenlijst in. Met deze informatie ga ik aan de slag en maak ik een analyse van jouw eet- en leefpatroon. Dit bespreken we uitgebreid als we elkaar de eerste keer zien samen met jouw wensen en verwachtingen.

Wist je dat het eigen maken van een nieuwe gewoonte gemiddeld 6 maanden in beslag neemt. Dit programma biedt daarvoor een mooie stok achter de deur. Ook kijken we hoe vaak je eigenlijk echt beweegt en wat je daar nog aan winst kunt halen. Met natuurlijk als uitgangspunt dat het bij jou past.

Het eetplan...

Na dit eerste consult maak ik een eetplan voor jou en daar ga je mee aan de slag. Dit eetplan geeft jou inzicht in wat jij aan energie (=eten) nodig hebt op een dag en hoe je hier invulling aan geeft. En wat ook zo fijn is aan jouw eetplan, je maakt zelf keuzes! Het is dus geen stapeltje dagmenu’s waarin jij geen keuzes hebt, maar een eetplan wat je hele leven meegaat. Hoe fijn is dat!

Het consult...

Elk consult starten we met een lichaamsmeting en bespreken we de resultaten en jouw bevindingen. Daarnaast geef ik je tips & advies over een gezonde leefstijl met de focus op voeding. Waardoor jij inzicht krijgt in jouw eetpatroon en huidige leefstijl. Zodat je weet wat je dagelijks aan voeding (=energie) nodig hebt en hoe je omgaat met verleidingen. Ook kijken we naar gewoontes die niet voor je werken.

Daarnaast gaan we dieper in op onderwerpen die voor jou van belang zijn zoals gezonde voeding, hoe om te gaan met verleidingen & sociale druk, etiketten lezen, invloed van ons oerbrein, invloed van de overgang op ons gewicht, inzicht & effect van bewegen, plantaardig eetpatroon etc. Net waar jij behoefte aan hebt!

Geen gedoe...

Wil je serieus met een gezonde leefstijl aan de slag. Dan is dit de ideale keuze voor jou. Samen gaan we aan de slag en jij gaat afvallen zonder gedoe! Geen gedoe omdat je je boodschappen gewoon bij de supermarkt haalt en je partner en/of gezin gezellig mee-eet. Mijn eetplan is makkelijk toe te passen in jouw dagelijkse routine. Waardoor jij zonder veel moeite gaat afvallen. Ik ben jouw afvalcoach en ook een prettige stok achter de deur. Gun jezelf deze stap naar een slank & energiek leven!

Blij in je Lijf!

in het kort...

Startconsult (55 min.)

Anamnese

Analyse consumptiedagboek

Lichaamsmeting bij elk consult

Persoonlijk voedingsplan

Uitgebreid persoonlijk advies

Power document & Inspiratiedoc’s

Boodschappenlijst

Recepten

5x vervolgconsult (40min. p.c.)

6x vervolgconsult (25min. p.c.)

Prijs 630,-

Kies het advies dat bij jou past...

Samen Slank

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Samen Slank Overgang

7 weken

✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 7 lessen (60 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk eetplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

“Ik twijfelde in het begin tussen het programma van 3 of 6 maanden. Ik ben blij dat ik voor 6 maanden ben gegaan. Het heeft voor mij zoveel veranderd. Ik sta een stuk relaxter in het leven én ben niet constant met mijn gewicht bezig. Heerlijk!”

LoesUtrecht

“ Wat een verademing was jouw advies. Praktisch en meteen toepasbaar. Ik wilde 20 kilo afvallen en dat is me gelukt in 6 maanden. Trots op mezelf en blij met jouw begeleiding. Succes!”

MirjamBilthoven

“Ik was het lijnen zo zat. En telkens viel ik terug in oude gewoontes. Ik weet nu wat voor mij werkt. Dit geeft echt rust. Dank voor je enthousiasme en geduld."

TomUtrecht

“Afvallen zonder dat constante hongergevoel. Dat vond ik vooral heel fijn. Daardoor heb ik ook geen behoefte meer aan snacken. Zo relaxt. Ben inmiddels al 20 kilo kwijt!"

ElsDe Bilt

“Ik heb Machteld als een enthousiaste vrouw leren kennen. Met passie voor haar vak. Ik heb gekozen voor het traject 'Blij in je Lijf!'. Die 6 maanden heb ik ervaren als een fijne stok achter de deur. Heb enorm veel geleerd en diëten dat doe ik niet meer!"

CarlaUtrecht

"Die 6 mnd zijn het zo waard geweest. Het lijkt lang, maar is zo voorbij. Veel geleerd. Inzicht in hoe ik balans creëer in mijn leven en mijn voeding. En het werkt 18 kilo kwijt en op gewicht gebleven. Nog steeds!"

BartZeist

Gun jezelf deze stap...

Ondek hoe 6 maanden het verschil maken. Voor altijd!

Ik wil graag vrijblijvend contact!

Word de beste versie van jezelf !

  • Blij in je lijf..
  • Je bent vol energie
  • Geen last meer van ondermijnende gewoontes
  • Ook je kleding valt weer mooi om je lichaam
  • Shoppen is weer een feest!
  • Ervaar een gezonde relatie met eten..
  • Genieten zonder schuldgevoel!