Skip to main content

Blij in je lijf!

Gun jezelf een slank & energiek leven

Gewoon eten

Geen hongergevoel

Stok achter de deur

Samen aan de slag

Blijvend resultaat!

Locaties in Utrecht & Groenekan

Voor persoonlijk advies, groepscursus of gewoon een los consult

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!

Afvallen is iets persoonlijks. Elke vrouw doorloopt daarin haar eigen proces. Dat is mooi en dat is ook goed. Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen ritme. Ook als het gaat om gewichtsverlies.

Mijn advies is daarom persoonlijk en toegesneden op jouw situatie. Zodat je zonder al te veel moeite een gezonde leefstijl ontwikkelt waarin ook ruimte is voor minder gezonde keuzes. Je leest het goed. Je mag alles eten. Wat ik je leer is om in de juiste verhoudingen te eten. Zodat je jouw gewenste resultaat behaalt én alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond en energiek leven.

Twijfel niet langer en gun jezelf deze nieuwe start. Zodat je weer kunt genieten van de dingen die er toe doen in het leven en de mensen om je heen. Gewoon doen!

Blij in je lijf!

Met dit advies creëer je een basis voor de rest van je leven. Je krijgt een relaxte relatie met eten. Je ervaart dat genieten van het leven en een slank lichaam heel goed samengaan. Je moet alleen even weten hoe dit voor jou werkt. In deze 6 maanden gaan we samen aan de slag en zien we elkaar tijdens 12 consulten in mijn praktijk.

Voor wie? Dit advies is ideaal als je jezelf de tijd gunt om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. En het fijn vindt om een stok achter de deur te hebben. Je ontwikkelt een relaxte relatie met eten. Een leven lang. Zodat je geniet van het leven en niet constant met je gewicht bezig bent.

Advies vergoed door verzekeraar. Voedingsadvies Utrecht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Wist je dat een groot aantal zorgverzekeraars de consulten van de BGN-gewichtsconsulenten (gedeeltelijk) vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Altijd goed om even te checken bij jouw zorgverzekeraar!

Hoe ziet dit advies eruit?

 • Kennismakingsgesprek (55 min.)
 • Anamnese
 • Analyse consumptiedagboek
 • Lichaamsmeting bij elk consult
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Uitgebreid persoonlijk advies
 • Boodschappenlijst
 • Voorbeeld recepten
 • 5 vervolgconsulten (40 min. p.c.)
 • 6 vervolgconsulten (25 min. p.c.)

Prijs 599,- 

Geen dieet, maar gezonde aandacht voor jezelf...

Neem vrijblijvend contact op

Kies je voor ‘Blij in je lijf!’ dan zien we elkaar 12x gedurende 6 maanden. We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek houd je 5 dagen bij wat je die dag eet in een consumptiedagboek. Ik ga met deze informatie aan de slag. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we o.a. je wensen, je anamnese en je consumptiedagboek. Dit is de basis voor jouw advies. Hierna volgen nog 11 vervolgconsulten.

Elk vervolgconsult starten we met een lichaamsmeting, bespreken jouw bevindingen, geef ik je tips en advies over een gezonde leefstijl met de focus op voeding en beantwoord ik jouw vragen.

Je krijgt inzicht in je voedingspatroon en huidige leefstijl. Je ontdekt wat je dagelijks aan voeding (=energie) nodig hebt en hoe je omgaat met verleidingen. We kijken naar gewoontes die niet voor je werken.

Wist je dat het eigen maken van een nieuwe gewoonte gemiddeld 6 maanden in beslag neemt. Dit programma biedt daarvoor een mooie stok achter de deur. Ook kijken we hoe vaak je eigenlijk echt beweegt en wat je daar nog aan winst kunt halen. Met natuurlijk als uitgangspunt dat het bij jou past. Want alleen dat is de basis van een blijvende verandering.

Wil je serieus met een gezonde leefstijl aan de slag. Dan is dit de ideale keuze voor jou. Samen gaan we aan de slag. Jij gaat afvallen en ik coach je naar een gezonde leefstijl. Hoe fijn is dat!

Kies het advies dat bij jou past...

Samen Slank!

7 weken

✓ Groepscursus
✓ Lichaamsmeting  (les 1 + 7)
✓ Wekelijks wegen (discreet)
✓ Consumptiedagboek
✓ Voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ 7 lessen (45 min.) 
✓ Gratis extra lichaamsmeting
    mnd na laatste les (10 min.) 

Lekker in je vel!

12 weken

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (6x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)

Blij in je lijf!

6 maanden

✓ Personal Coaching
✓ Lichaamsmeting (12x)
✓ Analyse consumptiedagboek
✓ Persoonlijk voedingsplan
✓ Boodschappenlijst
✓ Recepten
✓ 1 startconsult (55 min)
✓ 5 vervolgconsulten (40 min)
✓ 6 vervolgconsulten (25 min)

Algemeen advies

Los consult o.a.

✓ Lichaamsmeting
✓ Consult kort
✓ Consult uitgebreid
✓ Consumptiedagboek

“Ik twijfelde in het begin tussen het programma van 3 of 6 maanden. Ik ben blij dat ik voor 6 maanden ben gegaan. Het heeft voor mij zoveel veranderd. Ik sta een stuk relaxter in het leven én ben niet constant met mijn gewicht bezig. Heerlijk!”

LoesUtrecht

“ Wat een verademing was jouw advies. Praktisch en meteen toepasbaar. Ik wilde 20 kilo afvallen en dat is me gelukt in 6 maanden. Trots op mezelf en blij met jouw begeleiding. Succes!”

MirjamUtrecht

“Ik was het lijnen zo zat. En telkens viel ik terug in oude gewoontes. Ik weet nu wat voor mij werkt. Dit geeft echt rust. Dank voor je enthousiasme en geduld."

TomHouten

“Afvallen zonder dat constante hongergevoel. Dat vond ik vooral heel fijn. Daardoor heb ik ook geen behoefte meer aan snacken. Zo relaxt. Ben inmiddels al 20 kilo kwijt!"

ElsHouten

“Ik heb Machteld als een enthousiaste vrouw leren kennen. Met passie voor haar vak. Ik heb gekozen voor het traject 'Blij in je Lijf!'. Die 6 maanden heb ik ervaren als een fijne stok achter de deur. Heb enorm veel geleerd en diëten dat doe ik niet meer!"

CarlaUtrecht

"Die 6 mnd zijn het zo waard geweest. Het lijkt lang, maar is zo voorbij. Veel geleerd. Inzicht in hoe ik balans creëer in mijn leven en mijn voeding. En het werkt 18 kilo kwijt en op gewicht gebleven. Nog steeds!"

BartUtrecht

Gun jezelf deze stap...

Ondek hoe 6 maanden het verschil maken. Voor altijd!

Neem vrijblijvend contact op

Word de beste versie van jezelf !

 • Je zit lekkerder in je vel
 • Je voelt je zelfverzekerder
 • Je kleding valt mooi om je lichaam
 • Je bent energieker en meer opgewekt
 • Je hebt een mooie en stralende huid
 • Shoppen is weer een feest! Je koopt alleen wat je écht leuk vindt
 • Je bent meer relaxed. Je hebt ruimte in je hoofd
 • Je geniet van een feestje, verjaardag of etentje zonder schuldgevoel