Skip to main content
Goed dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezondere versie van jezelf !

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, om alle (start) informatie met je te delen.

Machteld - Voedingsadvies Utrecht

“Ik twijfelde in het begin tussen het programma van 3 of 6 maanden. Ik ben blij dat ik voor 6 maanden ben gegaan. Het heeft voor mij zoveel veranderd. Ik sta een stuk relaxter in het leven én ben niet constant met mijn gewicht bezig. Heerlijk!”

LoesUtrecht

“ Wat een verademing was jouw advies. Praktisch en meteen toepasbaar. Ik wilde 20 kilo afvallen en dat is me gelukt in 6 maanden. Trots op mezelf en blij met jouw begeleiding. Succes!”

MirjamBilthoven

“Ik was het lijnen zo zat. En telkens viel ik terug in oude gewoontes. Ik weet nu wat voor mij werkt. Dit geeft echt rust. Dank voor je enthousiasme en geduld."

TomUtrecht

“Afvallen zonder dat constante hongergevoel. Dat vond ik vooral heel fijn. Daardoor heb ik ook geen behoefte meer aan snacken. Zo relaxt. Ben inmiddels al 20 kilo kwijt!"

ElsDe Bilt

“Ik heb Machteld als een enthousiaste vrouw leren kennen. Met passie voor haar vak. Ik heb gekozen voor het traject 'Blij in je Lijf!'. Die 6 maanden heb ik ervaren als een fijne stok achter de deur. Heb enorm veel geleerd en diëten dat doe ik niet meer!"

CarlaUtrecht

"Die 6 mnd zijn het zo waard geweest. Het lijkt lang, maar is zo voorbij. Veel geleerd. Inzicht in hoe ik balans creëer in mijn leven en mijn voeding. En het werkt 18 kilo kwijt en op gewicht gebleven. Nog steeds!"

BartZeist