Skip to main content
Goed dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezondere versie van jezelf !

Klik op onderstaande cursus voor meer informatie..

Machteld - Voedingsadvies Utrecht

“Toen ik in de overgang kwam, lukte het me gewoon niet meer om af te vallen. Waar ik voorheen makkelijk afviel, kreeg ik dit niet meer voor elkaar. Een vriendin vertelde me over 'Samen Slank voor de Overgang!' Heb me opgegeven en nu lukt het me dus gewoon! Ja ik ben hier heel blij mee. Machteld is een hele fijne coach en de ervaringen van medecursisten stimuleert enorm. Aanrader!

AngelaBilthoven

En toen was ik in de overgang en lukt het me niet meer om af te vallen. Ik voelde me er echt enorm vervelend onder. Voelde niet meer als mezelf. Toen ik 'Samen Slank door de Overgang' tegenkwam twijfelde ik geen moment. Het heeft me inzicht gegeven. Ik begrijp nu hoe mijn lichaam nu werkt en reageert. Heel blij dat ik dit gedaan heb. En ben inmiddels 10 kilo kwijt! Heerlijk!

MarianneUtrecht

'Samen Slank door de overgang' heeft voor mij het verschil gemaakt. Machteld heb ik ervaren als fijne coach die heel helder verteld hoe het zit en het eetplan is makkelijk toe te passen. Ook het delen van ervaringen met medecursisten vond ik heel fijn. Ik ben 7 kilo kwijtgeraakt en ga zelf nog even door.

TamaraDe Bilt

Wat een uitkomst. Afvallen ging opeens niet meer. Waar ik vroeger met gemak afviel, kreeg ik het nu gewoon niet meer voor elkaar. Voelde me echt diep ongelukkig. Machteld geeft met Samen Slank door de Overgang inzicht en is praktisch in haar aanpak. Een verademing en 6 kilo kwijt! En dat je het samen doet met andere dames helpt enorm! Gewoon doen, echt een aanrader.

DebbieUtrecht

Kan er kort over zijn Samen Slank door de Overgang heeft mij weer geholpen om op een normale manier af te vallen. Dacht echt dat dat niet meer mogelijk was door de overgang. Machteld is enthousiast en het eetplan werkt. Ben in inmiddels 8 kilo kwijt!

Karin