Skip to main content

Z odra het aardbeienseizoen begint, is dit toch wel het ultieme beschuitje voor je ontbijt. Een heerlijke start van de dag en ben je met meer aan het ontbijt, dan is dit toch wel de verrassing waar iedereen blij van wordt. Het echte aardbeienseizoen start half juni tot begin juli, dan liggen ze in overvloed in de winkels en zijn ze op hun lekkerst. Naast dat dit beschuitje met aardbeien lekker is, is het vooral ook gezond; het bevat fruit, zuivel en een beetje vezels.  Snel en makkelijk gemaakt!

Succes & geniet ervan!

INGREDIËNTEN

  • 4 aardbeien
  • 1,5 EL milde magere kwark
  • 1 volkoren beschuitje
  • Lekkere aanvulling: 1 blaadje verse munt

AAN DE SLAG

  • Snijd 1,5 aardbei in mooie gelijke plakjes en zet even opzij voor de versiering.
  • Prak de rest van de aardbeien fijn en roer deze door de kwark tot je een mooie roze kleur hebt.
  • Houd je van munt, hak dan een muntblaadje heel fijn en roer deze door het kwarkmengsel.
    Dit geeft een heerlijke frisse en verrassende smaak.
  • Het versieren kan beginnen, leg de partjes aardbei als een bloem op je beschuitje. Onderkant in het midden en de puntjes naar buiten.

Zo simpel en klaar ben je!