Skip to main content

J e kunt voor dit broodje zowel kalkoenfilet gebruiken als kipfilet of kippendijfilet. Deze laatste haal je bij de slager. Kies wat jouw voorkeur heeft. Je kunt met dit broodje ook variëren door de boterham eerst met hummes te besmeren. Net wat je lekker vindt. Bij deze boterham heb ik dit niet gedaan en halvarine gebruikt.

INGREDIËNTEN

  • 1 volkoren boterham
  • 1-2 plakjes kalkoenfilet, afhankelijk van de grootte van je boterham
  • paar schijfjes komkommer
  • 4-5 blaadjes basilicum
  • handje rucola
  • snuf peper
  • halvarine

AAN DE SLAG

  • Besmeer de boterham met halvarine
  • Beleg met 1-2 plakjes kalkoenfilet, afhankelijk van de grootte van je boterham
  • De plakjes kalkoenfilet moeten naast elkaar passen, niet op elkaar dan beleg je te dik.
  • Snijd van een komkommer een aantal schijfjes
  • Verdeel de schijfjes komkommer over je boterham
  • Bestrooi met snuf peper
  • Mix de blaadjes basilicum met de rucola
  • En verdeel een handje over de boterham
  • Klaar ben je
  • Simpel en gezond!

Heerlijk en weer eens iets anders!