Skip to main content

Heerlijke recepten ... laat je inspireren!

Ben jij een levensgenieter maar wil je dit niet in je kledingmaat terugzien? Dat kan allebei! Laat je inspireren door de recepten op deze pagina. Ze helpen je op weg naar een gezond en slank leven. Zodat jij  kunt genieten van het leven & de mensen om je heen én de dingen die belangrijk voor je zijn. De gerechten zijn makkelijk te bereiden, je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn. Alle gerechten zijn bereid met verse ingrediënten, gewoon omdat dat gezond en lekkerder is! Aan mijn foto’s kun je zien dat ik geen professionele fotograaf ben… de recepten daarentegen zijn heerlijk!  En een kleine tip; zet in je vensterbank, op je balkon of in je tuin wat verse kruiden zoals basilicum, rozemarijn, tijm, oregano en/of munt. Heerlijke smaakmakers die elk gerecht net dat extra geven in smaak. Samen gaan we aan de slag!

Veel kookplezier!

Soms gewoon even iets anders...
gezonde weekkeuzes

Soms heb je zin in iets anders. Onderstaande recepten zijn gezonde alternatieven voor de dagelijkse producten. Maar let op het is een gezond alternatief géén vervanger van de dagelijkse keuze… maar een uitzondering ter afwisseling. Onderstaande recepten vallen dus onder de bewuste keuze om eens iets anders te maken. Maak er niet meer dan 1x per week gebruik van. Maar doe het ook niet wekelijks, voor je het weet sluipt er een gewoonte in waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Geniet ervan!

Het geheim van een slank & gezond leven

Zit in jouw dagelijkse routine

Machteld van Wijck dit is de vrouw achter Voedingsadvies Utrecht. Zij geeft advies over afvallen, slank blijven

Wie ben ik...

Ik ben Machteld van Wijck, gewichtsconsulente en voedingscoach. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit betekent dat ik werk volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad, welke wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Mijn aanpak is praktisch en ‘hand on’ zodat je meteen aan de slag kunt met mijn advies, tips en inzichten.

Ik help je realistische doelen te stellen. Gezond en verantwoord afvallen gaat nu eenmaal in kleine stapjes om uiteindelijk een groots en blijvend resultaat te behalen. Je staat er niet alleen voor, we gaan samen aan de slag.

Gewoon doen!

Gun jezelf een slank en energiek leven!

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact!